Hoe beoordelen wij de staat van uw clubs?

Clubs

Clubhoofd Condities

10 - Nieuw: Nooit een bal mee geslagen. Met of zonder originele verpakking.

9 - Uitstekend: De club ziet eruit alsof hij niet is gebruikt. Mag alleen minimale sporen van "opslag" of aanwezigheid in de winkel bevatten. Ook wel; shop wear.

ExzellentExzellent

8 - Erg Goed: Alleen lichte sporen van gebruik op het clubhoofd en de zool van de club. De club is een aantal ronden gebruikt of er is mee geslagen op de drivingrange.

Sehr gutSehr gut

7 - Goed: Geen sky-marks of schade op de bovenkant van de driver, houten en hybrides. Bevat sporen van normaal gebruik op het clubblad en zool. Er zitten geen beschadigingen zoals kuiltjes en putjes in het clubblad als gevolg van bijvoorbeeld het niet gebruiken van een headcover of een geraakte steen.

GutGut

6 - Redelijk: In goede conditie, maar sporen van gebruik zijn goed af te lezen aan de club. Aan het clubblad is te zien dat er veel mee gespeeld is. Er kunnen sky-marks op de bovenkant van de club zitten. IJzers hebben gebruikssporen en kunnen zeer kleine beschadigingen van steentjes bevatten.

FairFair

5 - Veel Gebruikt: Nog goed om mee te spelen, maar er is veel mee gespeeld en dat is te zien aan de club. Drivers, houten en hybrides kunnen krassen op de bovenkant hebben en sky-marks bevatten. GEEN DEUKEN IN HET METAAL. IJzers en wedges kunnen zware gebruikssporen en beschadigingen van steentjes bevatten maar geen roestplekken.

Stark genutztStark genutzt

Onacceptabele Clubhoofdcondities: Alles dat beneden categorie 5 valt kunnen we geen prijs voor geven omdat de club te beschadigd is en geen verkoopwaarde meer heeft. Hieronder een voorbeeld:

Unzumutbaren Bedingungen 50% und niedrigeUnzumutbaren Bedingungen 50% und niedrigeUnzumutbaren Bedingungen 50% und niedrigeUnzumutbaren Bedingungen 50% und niedrigeUnzumutbaren Bedingungen 50% und niedrige

Shaft Condities

10 - Nieuw: Nooit gebruikt. Geen gebruikssporen.

9 - Uitstekend: Ziet eruit alsof hij niet is gebruikt. Mag alleen zeer kleine sporen bevatten van bijvoorbeeld een club rek.

8 - Erg Goed: Alleen zeer kleine gebruikssporen. Club is alleen op een aantal holes gebruikt of alleen op de drivingrange.

7 - Goed: Stalen shafts hebben kleine gebruikssporen en minimale uiterlijke schade. Geen roest. Graphite shafts hebben alleen minimale krasjes.

Gut

6 - Redelijk: In goede conditie, maar uiterlijke schade. Stalen shafts hebben sporen van de golftas en kleine krassen of roest plekjes. Graphite shafts mogen sporen hebben van de golftas. "Bagwear".

Fair

5 - Veel Gebruikt: In conditie om mee te spelen maar duidelijke gebruikssporen. Stalen shafts kunnen sporen van roest bevatten, maar ze mogen niet op het punt staan van doorroesten. Stickers kunnen onleesbaar zijn of missen. Bij graphite shafts is het goed te zien dat ze in de golftas hebben gezeten.

Stark genutzt

Onacceptabele Shaft Condities: Zoals in het voorbeeld te zien hebben de shafts deuken en hebben sporen van roest en kunnen niet normaal bespeeld worden. Deze shafts nemen we niet in.

Inakzeptable Schaft-ZuständeInakzeptable Schaft-ZuständeInakzeptable Schaft-ZuständeInakzeptable Schaft-Zustände